Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Fan xiao

Telefoonnummer : 8618280596919

WhatsApp : +8618280596919

Free call

Het smeedstuk van de emmertand het vormen zich pers (van het de tandsmeedstuk van de graafwerktuigemmer het materiaal)

April 17, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Het smeedstuk van de emmertand het vormen zich pers (van het de tandsmeedstuk van de graafwerktuigemmer het materiaal)

Het smeedstuk van de emmertand het vormen zich pers (van het de tandsmeedstuk van de graafwerktuigemmer het materiaal)

 

Emmertanden die en proces smeden gieten:


Het smeden: Hoofdzakelijk gevormd door uitdrijving bij hoge temperaturen. Het kan de korrels in het werkstuk, met dichte interne structuur en goede prestaties raffineren. Het zal geen milieuvervuiling veroorzaken.


Het gieten: Het gesmolten vloeibare metaal vult de vorm voor het koelen. De luchtgaten worden gemakkelijk gevormd in het midden van het werkstuk. Het productieproces kan strenge milieuvervuiling veroorzaken.

laatste bedrijfsnieuws over Het smeedstuk van de emmertand het vormen zich pers (van het de tandsmeedstuk van de graafwerktuigemmer het materiaal)  0

 

De gesmede emmertanden gebruiken smeedstukmachines om druk op speciale metaalstaven toe te passen, die en bij hoge temperaturen worden uitgedreven gevormd om het kristallijne materiaal in het smeedstuk te raffineren, veroorzakend het om plastic misvorming te ondergaan om bepaalde mechanische eigenschappen te verkrijgen. Na smeedstuk, kan het metaal zijn organisatorische structuur verbeteren ervoor zorgen, die dat de gesmede emmertanden goede mechanische eigenschappen, meer slijtageweerstand, en langere levensduur hebben. De afgietsels worden gemaakt door smeltend metaal bij hoge temperaturen, toevoegend hulpmaterialen, inspuitend in het model, en hard makend om afgietsels te verkrijgen. De afgietsels die door dit proces worden geproduceerd zijn naar voren gebogen aan gasporiën en vormen zandgaten, en hun mechanische eigenschappen, slijtageweerstand, en de levensduur is lager dan die van smeedstukken.

 

De emmertanden zijn over het algemeen verdeeld in gegoten emmertanden en gesmede emmertanden die op hun productiemethodes worden gebaseerd, en de prestaties van de twee productiemethodes zijn verschillend. In het algemeen, zijn de gesmede emmertanden meer slijtvast, harder, en hebben een langere levensduur, die tweemaal dat van gegoten emmertanden is, maar de prijs is slechts 1,5 keer. De emmertanden zijn belangrijke componenten van graafwerktuigen en forklifts, en als gesmede emmertanden wijd nu gebruikt. De tanden van de smeedstukemmer worden gevormd door uitdrijving van een smeedstuk hydraulische pers (hete smeedstuk hydraulische pers, hete de oliepers van het matrijzensmeedstuk) door een vorm.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in