Να στείλετε μήνυμα

Quanzhou hongding engineering machinery co., ltd

Παρέχετε υψηλής ποιότητας, ανθεκτικά και σχετιζόμενα με τη ροή αξεσουάρ μηχανικών μηχανημάτων για τον κόσμο και παρέχετε στους συνεργάτες προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας, υψηλού κέρδους και υψηλής ποιότητας.

Free call Video chat
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: YYT
Αριθμός Υπαλλήλων: >100
Ετήσιες πωλήσεις: 20000000-4000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2017
Εξαγωγή pc: 50% - 60%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Η Quanzhou Hongding Construction Machinery Co., Ltd. εξειδικεύεται στην έρευνα και ανάπτυξη, κατασκευή και προμήθεια εξαρτημάτων και αξεσουάρ μηχανημάτων, που βρίσκεται στην "πρωτεύουσα του πολιτισμού της Ανατολικής Ασίας" και στο σημείο εκκίνησης του "Maritime Silk Road", Quanzhou, Fujian Επαρχία.Περιτριγυρισμένη από το Οικονομικό Τρίγωνο Fujian, η εταιρεία έχει το πλεονέκτημα όσον αφορά τη μεταφορά στο εμπόριο.Τα προϊόντα περιλαμβάνουν διάφορους τύπους εκσκαφέα, βαρύ τροχό στήριξης μπουλντόζας, γρανάζι, ρελαντί εκσκαφέα, τροχό οδηγού, συγκρότημα αλυσίδας σιδηροτροχιών, πλαίσιο, όλα τα είδη υδραυλικών κυλίνδρων, σάλι, άξονα, σετ μπουλονιών υψηλής αντοχής,Γρανάζια εκσκαφέακαι άλλα μηχανικά μέρη του εκσκαφέα.Η Hongding Machinery διαθέτει εγχώρια προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής και μεθόδους δοκιμών και έχει περάσει την πιστοποίηση τρίτων αρχών καθώς και τη διεθνή πιστοποίηση (ISOCE).Τα προϊόντα πωλούνται καλά σε όλη τη χώρα και έχουν εξαχθεί στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, τη Νοτιοανατολική Ασία και άλλες χώρες, με βάση την κορυφαία τεχνολογία, την αξιόπιστη ποιότητα, την ποικιλία προϊόντων, τις λογικές τιμές και την καλή φήμη.

Στο επόμενο στάδιο της ανάπτυξης, η Hongding Machinery θα την κάνει πιο εξαιρετική, βελτιώνοντας συνεχώς την παραγωγή και την ανταγωνιστικότητα, καθιστώντας την αλυσίδα εφοδιασμού πιο εμπεριστατωμένη.Με βάση την ποιότητα, την ακεραιότητα, το αμοιβαίο όφελος και την κοινή ανάπτυξη, αναζητούμε μακροπρόθεσμες συνεργασίες σε όλο τον κόσμο και εξελισσόμαστε με υψηλότερη ποιότητα, καθιστώντας έναν κορυφαίο παραγωγό ανταλλακτικών μηχανημάτων να παρέχει στους πελάτες καλύτερες υπηρεσίες.Καλωσορίζουμε θερμά όλους στο εσωτερικό και στο εξωτερικό για να μας επισκεφτούν ή να συμβουλευτούν.Ανυπομονώ για τη συνεργασία μαζί σας.

Ιστορία

Ο ιδρυτής της εταιρείας αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Xamen και ασχολήθηκε με τη λαϊκή παραγωγή στη βιομηχανία μηχανημάτων κατασκευής το 2010. Διευθυντής υπεύθυνος για το τμήμα παραγωγής στην εταιρεία το 2013. Το 2015, η εταιρεία κανόνισε τον διευθυντή πωλήσεων και μάρκετινγκ στην Κίνα.Το 2016 ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη της διεθνούς αγοράς και τις πωλήσεις των προϊόντων της εταιρείας.Το 2017, ξεκινήσαμε τη δική μας επιχείρηση και παρέχουμε προϊόντα Quanzhou Hongding Construction Machinery Co., Ltd. σε παγκόσμιους συνεργάτες με υψηλά πρότυπα και προδιαγραφές.Την ίδια χρονιά προώθησε το σήμα «YYR» παγκοσμίως.Γίνετε μέλος της Bauma China το 2020. 2022 China (xuzhou) διεθνής έκθεση μηχανημάτων κατασκευής

Υπηρεσία
Η ομάδα μας

Επί του παρόντος, η εταιρεία έχει περισσότερους από 80 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων του τμήματος σχεδιασμού, του τμήματος προμηθειών, του τμήματος μάρκετινγκ και του τμήματος διεθνών επιχειρήσεων.

1. Προς το παρόν, η εταιρεία έχει 5 σχεδιαστές μηχανημάτων μηχανικής που βρίσκονται στον κλάδο για περισσότερα από 5 χρόνια για να παρέχουν επαγγελματική και διάφορους τύπους παραγωγής και ανάπτυξης εξαρτημάτων μηχανημάτων μηχανικής για εγχώριους και διεθνείς πελάτες.

2. Το τμήμα προμηθειών της εταιρείας έχει περισσότερα από 3 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και μπορεί να βρει κατάλληλους προμηθευτές πρώτων υλών για παγκόσμιους αγοραστές.

3. Η εταιρεία διαθέτει πλέον 10 ομάδες πωλήσεων στην Κίνα, κυρίως υπεύθυνες για τις εγχώριες πωλήσεις της επωνυμίας «YYR» της εταιρείας.Έχουμε 100 αντιπροσώπους και συνεργάτες στην Κίνα, με ετήσιες πωλήσεις άνω των 50 εκατομμυρίων.

4. Η εταιρεία διαθέτει πλέον 15 ομάδες διεθνών πωλήσεων, οι οποίες είναι κυρίως υπεύθυνες για τις διεθνείς πωλήσεις του σήματος «YYR» της εταιρείας.Τα προϊόντα μας πωλούνται σε περισσότερες από 70 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Καναδά, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Νότιας Αφρικής, των Φιλιππίνων, του Πακιστάν, της Ρωσίας, της Σαουδικής Αραβίας και της Βραζιλίας.Παρέχουμε επίσης πλήρεις υπηρεσίες υποστήριξης μηχανημάτων για ορισμένα εργοστάσια μηχανημάτων μεγάλων εταιρειών, με εξαγωγικές πωλήσεις άνω των 13 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας