Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Fan xiao

Τηλεφωνικό νούμερο : 8618280596919

WhatsApp : +8618280596919

Free call

Τύπος διαμόρφωσης σφυρηλατημένων κομματιών δοντιών κάδων (εξοπλισμός σφυρηλατημένων κομματιών δοντιών κάδων εκσκαφέων)

April 17, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τύπος διαμόρφωσης σφυρηλατημένων κομματιών δοντιών κάδων (εξοπλισμός σφυρηλατημένων κομματιών δοντιών κάδων εκσκαφέων)

Τύπος διαμόρφωσης σφυρηλατημένων κομματιών δοντιών κάδων (εξοπλισμός σφυρηλατημένων κομματιών δοντιών κάδων εκσκαφέων)

 

Δόντια κάδων που σφυρηλατούν και που πετούν τη διαδικασία:


Σφυρηλάτηση: Κυρίως διαμορφωμένος από την εξώθηση στις υψηλές θερμοκρασίες. Μπορεί να καθαρίσει τα σιτάρια στο κομμάτι προς κατεργασία, με την πυκνές εσωτερικές δομή και τη καλή απόδοση. Δεν θα προκαλέσει την περιβαλλοντική ρύπανση.


Ρίψη: Το λειωμένο υγρό μέταλλο γεμίζει τη φόρμα για την ψύξη. Οι τρύπες αέρα διαμορφώνονται εύκολα στη μέση του κομματιού προς κατεργασία. Η διαδικασία παραγωγής μπορεί να προκαλέσει την αυστηρή περιβαλλοντική ρύπανση.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τύπος διαμόρφωσης σφυρηλατημένων κομματιών δοντιών κάδων (εξοπλισμός σφυρηλατημένων κομματιών δοντιών κάδων εκσκαφέων)  0

 

Τα σφυρηλατημένα δόντια κάδων χρησιμοποιούν τα μηχανήματα σφυρηλατημένων κομματιών για να εφαρμόσουν την πίεση στα ειδικά καταλύματα μετάλλων, τα οποία εξωθούνται και διαμορφώνονται στις υψηλές θερμοκρασίες για να καθαρίσουν το κρυστάλλινο υλικό στο σφυρηλατημένο κομμάτι, αναγκάζοντας τα για να υποβληθούν στην πλαστική παραμόρφωση για να λάβουν ορισμένες μηχανικές ιδιότητες. Μετά από το σφυρηλατημένο κομμάτι, το μέταλλο μπορεί να βελτιώσει την οργανωτική δομή του, που εξασφαλίζει ότι τα σφυρηλατημένα δόντια κάδων έχουν τις καλές μηχανικές ιδιότητες, περισσότερη αντοχή, και τη μακρύτερη ζωή υπηρεσιών. Οι ρίψεις γίνονται από το λειώνοντας μέταλλο στις υψηλές θερμοκρασίες, προσθέτοντας τα βοηθητικά υλικά, εγχέοντας στο πρότυπο, και σταθεροποιώντας για να λάβουν τις ρίψεις. Οι ρίψεις που παράγονται με αυτήν την διαδικασία είναι επιρρεπείς σε πόροι αερίου και διαμορφώνουν τις τρύπες άμμου, και τις μηχανικές ιδιότητές τους, αντοχή, και η ζωή υπηρεσιών είναι χαμηλότερη από εκείνοι των σφυρηλατημένων κομματιών.

 

Τα δόντια κάδων διαιρούνται γενικά σε χυτά δόντια κάδων και σφυρηλατημένα δόντια κάδων βασισμένα στις μεθόδους κατασκευής τους, και η απόδοση των δύο μεθόδων κατασκευής είναι διαφορετική. Κατά γενική ομολογία, τα σφυρηλατημένα δόντια κάδων είναι wear-resistant, σκληρότερα, και έχουν μια μακρύτερη ζωή υπηρεσιών, η οποία είναι δύο φορές αυτό των χυτών δοντιών κάδων, αλλά η τιμή είναι μόνο 1,5 φορές. Τα δόντια κάδων είναι σημαντικά συστατικά των εκσκαφέων και forklifts, και τώρα ευρέως χρησιμοποιούνται ως σφυρηλατημένα δόντια κάδων. Τα δόντια κάδων σφυρηλατημένων κομματιών διαμορφώνονται από την εξώθηση ενός υδραυλικού Τύπου σφυρηλατημένων κομματιών (καυτός υδραυλικός Τύπος σφυρηλατημένων κομματιών, καυτός Τύπος πετρελαίου σφυρηλατημένων κομματιών κύβων) μέσω μιας φόρμας.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας