Mesaj gönder
Bizimle iletişim kur

İlgili kişi : Fan xiao

Telefon numarası : 8618280596919

Naber : +8618280596919

Free call

Ekskavatör yürüme mekanizması, Buldozer Avara Rusya'ya İhracat

February 22, 2023

hakkında en son şirket haberleri Ekskavatör yürüme mekanizması, Buldozer Avara Rusya'ya İhracat

Ekskavatör yürüyüş mekanizması,Rusya'ya Buldozer Avara İhracatı

Hidrolik ekskavatörün hareket mekanizması, makinenin tüm ağırlığını ve çalışma cihazının tepki kuvvetini taşımak için kullanılır ve aynı zamanda makinenin kısa seyahati için de kullanılır.Farklı yapıya göre, esas olarak iki kategoriye ayrılır: paletli tip ve lastik tipi.

hakkında en son şirket haberleri Ekskavatör yürüme mekanizması, Buldozer Avara Rusya'ya İhracat  0
1. Paletli tip yürüme mekanizması
Paletli hareket mekanizması, palet ve tahrik tekerlekleri, kılavuz tekerlekler, makaralar, taşıyıcı tekerlekler ve germe mekanizmalarından oluşur, paletli hareket mekanizması, çalışma performansı ve yürüme performansı ile doğrudan ilgili olan "dört tekerlek ve bir kayış" olarak bilinir. ekskavatör.
(1) Parçalar
Aşağıdaki palet pabuç türleri vardır ve farklı çalışma koşullarına göre farklı palet pabuçları kullanılır.
2) Çift nervürlü palet pabuçları: çoğunlukla yükleyicilerde kullanılan makinenin yönlendirilmesini kolaylaştırır.
3) Yarı çift nervürlü palet pabuçları: hem çekiş hem de dönüş performansı.
4) Üç nervürlü palet pabuçları: çoğunlukla hidrolik ekskavatörlerde kullanılan iyi mukavemet ve sağlamlık, geniş taşıma kapasitesi, düzgün palet hareketi.
5) Kar kullanımı: Buzlu ve karlı yerlerde çalışmaya uygundur.
6) Kaya için: köşe taşı sahasının çalışması için uygun, yandan kaymaz kenarlı.
7) Sulak alan için: palet pabucunun genişliği büyütülür ve bataklık ve yumuşak temelin işletilmesi için uygun olan topraklama alanı artırılır. Rusya'ya Buldozer Avara İhracatı
8) Lastik paletler: yol yüzeyini koruyun ve gürültüyü azaltın.

(2) Makaralar ve taşıyıcı tekerlekler.Silindir, ekskavatör farklı yüzeylerde hareket ederken ekskavatörün ağırlığını zemine iletir.Tartı tekerleği genellikle zeminin etkisini taşır, bu nedenle silindirin yükü genellikle büyüktür: iki taraflı silindir, tek taraflı silindir.Taşıyıcı tekerlek ve silindirin yapısı temel olarak aynıdır.
(3) Avara.Rölanti, paleti doğru bir şekilde yönlendirmek ve yanlış izlemeyi ve sapmayı önlemek için kullanılır.Çoğu hidrolik ekskavatörün rölanti tekerleği, paletin zemine olan temas alanını artırabilen ve zeminin özgül basıncını azaltabilen bir silindir görevi de görür.Avara düz bir yüze, kılavuzluk için ortada bir omuz halkasına ve ray zincirini desteklemek için her iki tarafta torus düzlemlerine sahiptir.Rölanti ile en yakın silindir arasındaki mesafe ne kadar küçük olursa yönlendirme o kadar iyi olur.
Avaranın görevini tam olarak yerine getirebilmesi ve hizmet ömrünün uzatılabilmesi için, tekerleğin merkez deliğe bakan radyal salgısı ≤W3mm olmalı ve kurulum doğru şekilde hizalanmalıdır.
(4) Tahrik tekerlekleri.Hidrolik ekskavatör motorunun gücü, yürüyüş motoru ve tahrik tekerleği aracılığıyla yola iletilir, bu nedenle tahrik tekerleği, paletin zincir rayına doğru şekilde geçmeli, şanzıman sabittir ve palet pim nedeniyle uzadığında manşon aşınması, tahrik tekerleğini hala iyi bir şekilde kavrayabilir.Genellikle ekskavatör hareket cihazının arkasında bulunur, böylece aşınmayı ve güç tüketimini azaltmak için rayın gerginlik bölümü daha kısa olur, tahrik tekerleği iki türe ayrılabilir: tekerlek gövdesi yapısına göre entegre tip ve bölünmüş tip .Bölünmüş tahrik tekerleğinin dişleri 5~9 halka dişlilere bölünmüştür, böylece dişlerin bir kısmı aşındığında paleti çıkarmadan değiştirilebilir, bu da şantiyede onarım için uygundur ve ekskavatör bakım maliyetini azaltır adam-saat.Rusya'ya Buldozer Avara İhracatı
Motor, yağı taşımak için hidrolik pompayı çalıştırır ve basınçlı yağ, yürümek veya yönlendirmek için sol ve sağ palet çerçevelerine takılı hidrolik motoru ve redüktörü çalıştırmak için kontrol valfinden ve merkezi döner mafsaldan geçer.İki yürüyüş motoru, kabindeki iki yürüyüş kolu aracılığıyla bağımsız olarak çalıştırılabilir.
(5) Germe cihazı
Hidrolik ekskavatörün paletli çalıştırma cihazı bir süre kullanıldıktan sonra, zincir rayı pim milinin aşınması hatveyi arttırır, bu da tüm paletin uzamasına neden olarak sürtünmeli paletli çerçeve, raydan çıkma, çalışan cihaz gürültüsü ile sonuçlanır. ve diğer arızalar, dolayısıyla ekskavatörün yürüme performansını etkiler.Bu nedenle, her palet bir germe cihazı ile donatılmalıdır, böylece ray genellikle belirli bir gerginlik derecesini korur.Rusya'ya Buldozer Avara İhracatı
(6) Frenler

Bizimle temasa geçin

Mesajınız Girin