Mesaj gönder
Bizimle iletişim kur

İlgili kişi : Fan xiao

Telefon numarası : 8618280596919

Naber : +8618280596919

Free call

Excavator Sprocket Güncellenen talep ve ihracat iş makinaları sektörüne yön verecek, temellerini atacak ve yukarılara doğru ilerleyecektir.

July 30, 2023

hakkında en son şirket haberleri Excavator Sprocket Güncellenen talep ve ihracat iş makinaları sektörüne yön verecek, temellerini atacak ve yukarılara doğru ilerleyecektir.

Ekskavatör DişlisiGüncellenen talep ve ihracat iş makinaları sektörüne yön verecek, temellerini atacak ve yukarılara taşıyacak.

8. yılın ekskavatör güncellemelerinin en yoğun olduğu dönem olarak hesaplanmasına göre, 2023 yılında yurt içi ekskavatör güncelleme talebinin dibe vuracağı, güncelleme ve ihracat talebinin hakim olması, ekskavatör sektörünün satışlarının kademeli olarak dibe vurarak yükselmesine neden olacaktır.2023 yılında ekskavatör ve kaldırma makineleri satışlarının dibe vurması ve beton makineleri satışlarının artması bekleniyor. Ürün yapısının sürekli optimizasyonu, artan ihracat oranı ve beklenen yukarı yönlü karlılık ile lider şirketlere daha fazla alan açılıyor. performans sürümü için ve yükseliş eğilimine girmesi bekleniyor.
XCMG (000425.SZ), Sany Heavy Industry (600031.SH), Zoomlion (000157.SZ) vb. vurgulayarak güçlü alfa özellikli lidere odaklanmaya devam edin;Hangcha Group (603298.SH), Anhui Heli (600761.SH) vb. tavsiye etmeye devam edin.
Etkinlik:
İş Makinaları Sanayicileri Derneği, yılın ilk yarısına ilişkin sektör ithalat ve ihracat verilerini yayınladı.
Zheshang Securities'in ana bakış açıları aşağıdaki gibidir:
Yılın ilk yarısında ihracat miktarı bir önceki yıla göre %26 artarken, iş makineleri ihracatı görece yüksek ivmesini sürdürdü.
Gümrük verilerine göre, Çin'in 2023 yılının ilk yarısında iş makineleri ithalat ve ihracat ticaret hacmi, bir önceki yıla göre %23,2 artışla 26,311 milyar ABD doları oldu.Bunlardan ithalat miktarı yıllık %12,1 düşüşle 1,319 milyar ABD doları olurken;İhracat miktarı yıllık %25,8 artışla 24,992 milyar ABD doları, ticaret fazlası ise yıllık 5,31 milyar ABD doları artışla 23,67 milyar ABD doları oldu.Çin Malı Ekskavatör Dişlisi
Son yıllarda yerel liderler, denizaşırı pazar düzenlerini artırdılar, ihracat modellerinin kategorilerini sürekli genişlettiler ve pazarlama ağları kurdular ve geliştirdiler.İş makineleri sektörü ihracatının yüksek refah seviyesini korumaya devam etmesi bekleniyor.
Son zamanlarda, Ulusal Daimi Komite ve Politbüro, kentsel köylerin yenilenmesini art arda desteklediler ve yerel mansap emlak politikalarında marjinal bir iyileşme sağlandı.
21 Temmuz'da Ulusal Halk Kongresi, kentsel köylerin dönüşümü için politika desteğinin artırılması gerektiğine işaret ederek, Süper Büyük Şehirlerde Kentsel Köylerin Dönüşümünün Aktif ve İstikrarlı Bir Şekilde Teşvik Edilmesine İlişkin Yol Gösterici Görüşleri onayladı.24'ünde yapılan Politbüro toplantısında, "Çin emlak piyasasındaki arz ve talep ilişkisindeki önemli değişikliklerin yeni durumuna uyum sağlanması, emlak politikalarının zamanında ayarlanması ve optimize edilmesi" vurgulandı, kentsel köylerin dönüşümü planını yineledi , "konut spekülasyon değildir" sözünden bahsetmedi ve emlak alanındaki ifadeler gevşetildi.
Gayrimenkule verilen desteğin güçlenmeye devam etmesiyle birlikte, gayrimenkuldeki marjinal yatırımın kademeli olarak toparlanması, yeni inşaat projelerinin kademeli olarak onarılması ve iyileşmesi ve iş makinaları sektöründeki alt talebin marjinal olarak iyileşmesi beklenmektedir.

hakkında en son şirket haberleri Excavator Sprocket Güncellenen talep ve ihracat iş makinaları sektörüne yön verecek, temellerini atacak ve yukarılara doğru ilerleyecektir.  0
Haziran ayında yurt içi ekskavatör satışlarındaki düşüş daraldı ve yurt içi pazarda beklenen marjinal iyileşme bekleniyor.İhracatın yıl boyunca yüksek büyüme hızını sürdürmesi bekleniyor
Haziran 2023'te, bir önceki yıla göre %24,1 düşüşle 15.766 ekskavatör satıldı.Bunların 6098 adedi yerli üretim olurken, bir önceki yıla göre %44,7 ve nisan ayına göre %1,2 düşüşle;Yıllık %0,68 düşüşle 9668 adet ihraç edildi ve tek bir ayda kısa vadeli bir baskı oluştu.Ocak-Haziran döneminde, bir önceki yıla göre %24 düşüşle toplam 108.818 ekskavatör satıldı.Çin Malı Ekskavatör Dişlisi
Çin'de güçlü istikrarlı ekonomik büyüme beklentisi ve gayrimenkul talebindeki kademeli istikrar ve artış eğilimi ile altyapı projelerinin fiziksel iş yükü hızlanıyor ve yerli inşaat makineleri endüstrisine olan talebin marjinal olarak iyileşmesi bekleniyor.
Haziran ayında yurtdışı ekskavatör satışları Mayıs ayından sonra %60'ın üzerinde olmaya devam etti ve ihracat satışları Ocak-Haziran döneminde %53,1 olarak gerçekleşti ve ihracatın yüksek oranını korudu.Yerli lider kuruluşlar 2022'de yurt dışı yerleşimlerini önemli ölçüde artırdı ve sektör ihracatının yıl boyunca yüksek büyüme oranını sürdürmesi bekleniyor.
Haziran ayında, kamyon vinçleri ve forkliftler yıllık büyümeyi sürdürürken, kaldırma platformları performans açısından ekskavatörleri geride bırakarak hafifçe geriledi
Haziran ayında kamyon vinç satışları yıllık %0,65 artışla 2178 adede ulaşırken, ihracat %96,7 arttı.100578 forklift, yıllık %5,13 artış ve ihracat %9,94 arttı.Kaldırmalı iş platformu satışları iç pazarda bir önceki yıla göre %0,16 azalarak %18,6 artarak 18458 adede ulaştı.
Ocak-Haziran döneminde kamyon vinçleri, forkliftler ve kaldırma iş platformlarının kümülatif satışı, yıllık bazda -%1,1, +%5,8 ve +%20,2'yi temsil eden 15013 adet, 585501 adet ve 119614 adet oldu.Genel onarım seviyesi ekskavatörlerden daha iyidir.
Güncelleme talebi ve ihracatın hakim olacağı, iş makinaları sektörünün temellerini atarak ilerleyeceği, lider performansının yukarıya dönmesi bekleniyor.
8. yılın ekskavatör güncellemelerinin en yoğun olduğu dönem olarak hesaplanmasına göre, 2023 yılında yurt içinde ekskavatör güncelleme talebinin dibe vuracağı, güncelleme ve ihracat talebinin hakim olması, ekskavatör sektörünün satışlarının kademeli olarak dibe vurarak yükselmesine neden olacaktır.2023 yılında ekskavatör ve kaldırma makineleri satışlarının dibe vurması ve beton makineleri satışlarının artması bekleniyor.
Ürün yapısının sürekli optimizasyonu, artan ihracat oranı ve beklenen yukarı yönlü karlılık ile lider şirketlerin performanslarını serbest bırakmak için daha fazla alanı var ve yükseliş eğilimine girmeleri bekleniyor.
Yerel endüstri liderlerinin uluslararasılaşma, dijitalleşme ve elektrifikasyon yoluyla Çinli liderlerden küresel liderlere geçmesi bekleniyor.
İnşaat makineleri şu anda Çin'de avantajlı bir sektör ve Çinli şirketler küresel bir lider konuma ulaşmak için ölçek ekonomilerine, endüstriyel zincir avantajlarına ve operasyonel verimlilik avantajlarına güvenebilir.Sany Heavy Industry, XCMG Machinery, Zoomlion Heavy Industry, Hengli Hydraulic ve diğer endüstri liderleri, yerli İthal ikameci sanayileşmeyi tamamladıktan ve Çinli liderlerden küresel liderlere geçtikten sonra uluslararasılaşma, dijitalleşme ve elektrifikasyon sayesinde önemli bir pazar payı elde edecek. Çin
Risk hatırlatıcısı:
Altyapı ve gayrimenkul yatırımları beklentileri karşılamadı;Ekskavatör ihracatının büyüme hızı beklenenin altında.

Bizimle temasa geçin

Mesajınız Girin