Bericht versturen

Quanzhou hongding engineering machinery co., ltd

Bied wereldwijd hoogwaardige, duurzame en stroomgerelateerde accessoires voor technische machines en bied partners producten met een hoge toegevoegde waarde, hoge winst en hoogwaardige producten.

Free call Video chat
Bedrijf Details:
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Merken: JJT
Aantal werknemers: >100
Jaarlijkse omzet: 20000000-4000000
Opgericht Jaar: 2017
Export pct: 50% - 60%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Quanzhou Hongding Construction Machinery Co., Ltd. is gespecialiseerd in onderzoek en ontwikkeling, productie en levering van machineonderdelen en accessoires, gevestigd in "de hoofdstad van de Oost-Aziatische cultuur" en het startpunt van "Maritime Silk Road", Quanzhou, Fujian Provincie.Omringd door Fujian Economic Triangle, heeft het bedrijf het voordeel als het gaat om transport in de handel.De producten omvatten verschillende soorten graafmachines, bulldozers ondersteunen zwaar wiel, tandwiel, graafmachine-leirol, geleidewiel, railkettingmontage, frame, allerlei hydraulische cilinders, shaw, as, set bouten met hoge weerstand,Graafmachine tandwielen andere mechanische onderdelen van graafmachines.Hongding Machinery heeft in eigen land geavanceerde productieapparatuur en testmethoden en is geslaagd voor zowel de certificering door derden als de internationale certificering (ISOCE).De producten verkopen goed in het hele land en zijn geëxporteerd naar Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Zuidoost-Azië en andere landen, gebaseerd op toonaangevende technologie, betrouwbare kwaliteit, productvariëteit, redelijke prijzen en een goede reputatie.

In de volgende fase van de ontwikkeling zal Hongding Machinery het excellenter maken, de productie en het concurrentievermogen voortdurend verbeteren, waardoor de toeleveringsketen grondiger wordt.Op basis van de kwaliteit, integriteit, wederzijds voordeel en gemeenschappelijke ontwikkeling, zoeken we naar langdurige partnerschappen over de hele wereld en ontwikkelen we ons met een hogere kwaliteit, waardoor we een toonaangevende producent van machineonderdelen worden om klanten een betere service te bieden.Heet iedereen in binnen- en buitenland van harte welkom om ons te bezoeken of te raadplegen.Ik kijk uit naar de samenwerking met u.

Geschiedenis

De oprichter van het bedrijf studeerde af aan de Xamen University en hield zich in 2010 bezig met basisproductie in de bouwmachine-industrie. Manager verantwoordelijk voor de productieafdeling in het bedrijf in 2013. In 2015 regelde het bedrijf de directeur verkoop en marketing in China.In 2016 was hij verantwoordelijk voor de internationale marktontwikkeling en verkoop van de producten van het bedrijf.In 2017 zijn we ons eigen bedrijf gestart en hebben we producten van Quanzhou Hongding Construction Machinery Co., Ltd. geleverd aan wereldwijde partners met hoge normen en specificaties.In hetzelfde jaar promootte het wereldwijd het merk "YYR".Doe mee met Bauma China in 2020. 2022 China (xuzhou) internationale beurs voor bouwmachines

Dienst
Ons Team

Momenteel heeft het bedrijf meer dan 80 medewerkers, waaronder de ontwerpafdeling, de inkoopafdeling, de marketingafdeling en de internationale zakelijke afdeling.

1. Op dit moment heeft het bedrijf 5 ontwerpers van technische machines die al meer dan 5 jaar actief zijn in de branche om professionele en verschillende soorten technische machineonderdelen te produceren en te ontwikkelen voor binnenlandse en internationale klanten.

2. De inkoopafdeling van het bedrijf heeft meer dan 3 jaar ervaring in de branche en kan geschikte grondstoffenleveranciers vinden voor wereldwijde kopers.

3. Het bedrijf heeft nu 10 verkoopteams in China, voornamelijk verantwoordelijk voor de binnenlandse verkoop van het merk "YYR" van het bedrijf.We hebben 100 agenten en partners in China, met een jaarlijkse omzet van meer dan 50 miljoen.

4. Het bedrijf heeft nu 15 internationale verkoopteams, die voornamelijk verantwoordelijk zijn voor de internationale verkoop van het merk "YYR" van het bedrijf.Onze producten worden verkocht aan meer dan 70 landen, waaronder de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika, de Filippijnen, Pakistan, Rusland, Saoedi-Arabië en Brazilië.We bieden ook complete machine-ondersteuningsdiensten voor enkele grote machinefabrieken, met een exportomzet van meer dan 13 miljoen dollar.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in