Mesaj gönder
Bizimle iletişim kur

İlgili kişi : Fan xiao

Telefon numarası : 8618280596919

Naber : +8618280596919

Free call

Buldozer zinciri | ekskavatör, neden her zaman "zinciri bırakıyorsun"? Çin'de Üretilen Ekskavatör Palet Bağlantısı

March 1, 2023

hakkında en son şirket haberleri Buldozer zinciri | ekskavatör, neden her zaman "zinciri bırakıyorsun"? Çin'de Üretilen Ekskavatör Palet Bağlantısı

Buldozer zinciri |ekskavatör, neden her zaman "zinciri bırakıyorsun"?Çin'de Üretilen Ekskavatör Palet Bağlantısı

hakkında en son şirket haberleri Buldozer zinciri | ekskavatör, neden her zaman "zinciri bırakıyorsun"? Çin'de Üretilen Ekskavatör Palet Bağlantısı  0

Ekskavatör manipülatörü için raydan çıkma yaygın bir sorundur.Ekskavatörler için ara sıra zincirin kırılması kaçınılmazdır çünkü ekskavatörün çalışma ortamı nispeten kötüdür ve palet toprağa veya kayaya girdiğinde zinciri kıracaktır.
Ekskavatör izinin yoldan kopması, genellikle "zincir kırılması" olarak bilinen kılavuz tekerlek, destek tekerleği, tahrik tekerleği ve destek dişlisinden oluşan rayın yoldan kopması anlamına gelir.Bu, ne ekskavatör şöförünün ne de sahibinin görmek isteyeceği bir manzaradır.Çin'de Üretilen Ekskavatör Palet Bağlantısı
Bir yandan, sürücünün ekskavatörü döndürmek için sürerken daha fazla dikkat etmesi gerekiyor.Pist ilk raydan çıkma belirtileri gösteriyorsa, pisti krikoyla kaldırmalı ve rölantiye almalıdır.
Öte yandan, sık sapma, şasinin kendisinde de sorunlar olduğunu ve bakıma ihtiyacı olduğunu gösterir.
Ekskavatör izi sapması
Yörünge sapmasının birçok nedeni vardır, ancak bunlar temel olarak üç kategoriye ayrılabilir.
İlk olarak, dört tekerlek ve kayış aynı düzlemde olmadığından, iz yoldan sapar.Bu, ekskavatörün kılavuz tekerleği değiştirmesi gerektiği anlamına gelir.
İkinci neden, izin çok gevşek olması ve bunun da izin sapmasına neden olmasıdır.
Rayın gerginliği, kılavuz tekeri gergi silindirinden iterek ayarlanır ve paletin gerginliğini ayarlamak için gergi silindiri gres tabancası tarafından itilir.Ancak birçok durumda rayın sıkılığı ayarlanamayabilir.
Zincir kılavuzu burcu aşınmışsa her parçanın burcu değiştirilmelidir.Ancak şimdi, çok az kişinin pim kovanını değiştirmek için "zincir rayına bastığı" ve daha fazla kişinin doğrudan zincir rayını değiştirdiği görülüyor.
Üçüncüsü, zincir koruma plakası aşınmış ve çalışmıyor, bu da palet sapmasına neden oluyor.
Ekskavatör ve buldozerin şasisini karşılaştırırsanız, bazı farklılıklar olduğunu göreceksiniz.Buldozer paleti gevşek olsa bile buldozerin zincir koruması nadiren düşer.Bunun nedeni, buldozerin zincir koruyucusunun tahrik tekerleğinden kılavuz tekerleğe kadar tüm silindirleri kaplayan bütün bir blok olması, ekskavatörün ise biri orta silindir konumunda ve diğeri kılavuz tekerlek konumunda olmak üzere yalnızca iki küçük zincir koruyucuya sahip olmasıdır.
Zincir kapağı aşındığında, zincir paleti kolayca zincir kapağından dışarı kayarak paletin kaçmasına neden olabilir.Bu durumda, zincir koruyucunun onarılması veya değiştirilmesi gerekir.Çin'de Üretilen Ekskavatör Palet Bağlantısı

Bizimle temasa geçin

Mesajınız Girin