Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Fan xiao

Telefoonnummer : 8618280596919

WhatsApp : +8618280596919

Free call

Graafwerktuig het lopen mechanisme, de Bulldozer Nuttelozere Uitvoer naar Rusland

February 22, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Graafwerktuig het lopen mechanisme, de Bulldozer Nuttelozere Uitvoer naar Rusland

Graafwerktuig het lopen mechanisme, de Bulldozer Nuttelozere Uitvoer naar Rusland

Het reizende mechanisme van het hydraulische graafwerktuig wordt gebruikt om het volledige gewicht van de machine en de reactiekracht van het werkende apparaat te dragen, en het wordt ook gebruikt voor korte reis van de machine. Volgens de andere structuur, is het hoofdzakelijk verdeeld in twee categorieën: kruippakjetype en bandtype.

laatste bedrijfsnieuws over Graafwerktuig het lopen mechanisme, de Bulldozer Nuttelozere Uitvoer naar Rusland  0
1. Kruippakjetype het lopen mechanisme
Is het kruippakje reizende mechanisme samengesteld uit spoor en aandrijvingswielen, gidswielen, rollen, dragerwielen en spannend mechanismen, is het kruippakje reizende mechanisme algemeen genoemd geworden „vier wielen en één riem“, die met de het werk prestaties en het lopen prestaties van het graafwerktuig direct verwant is.
(1) sporen
Er zijn de volgende types van spoorschoenen, en de verschillende spoorschoenen worden gebruikt volgens verschillende exploitatievoorwaarden.
2) De dubbele schoenen van het ribspoor: maak de machine gemakkelijk te sturen, meestal gebruikt in laders.
3) Semi-dubbel-geribbelde spoorschoenen: zowel tractie als zwenkende prestaties.
4) Drie-rib spoorschoenen: goede sterkte en starheid, grote lagercapaciteit, vlotte die spoorbeweging, meestal in hydraulische graafwerktuigen wordt gebruikt.
5) Sneeuwgebruik: geschikt voor het werk in ijs en sneeuwplaatsen.
6) Voor rots: met anti-zijmisstaprand, geschikt voor de verrichting van de sluitsteenplaats.
7) Voor moerasland: de breedte van de spoorschoen wordt vergroot, en het aan de grond zettende gebied wordt verhoogd, dat voor de verrichting van swampland en zachte stichting geschikt is. De bulldozer Nuttelozere Uitvoer naar Rusland
8) Rubbersporen: bescherm het wegdek en verminder lawaai.

(2) rollen en dragerwielen. De rol brengt het gewicht van het graafwerktuig aan de grond over wanneer het graafwerktuig op verschillende oppervlakten reist. Het wegende wiel draagt vaak het effect van de grond, zodat is de lading van de rol groot, over het algemeen: bilaterale rol, unilaterale rol. De structuur van het dragerwiel en de rol is fundamenteel hetzelfde.
(3) leegloper. De leegloper wordt gebruikt om het spoor rond correct te leiden en het te verhinderen het mistracking en af te wijken. Het niets uitvoerende wiel van de meeste hydraulische graafwerktuigen doet ook dienst als een rol, die het contactgebied van het spoor kan verhogen tot de grond en de specifieke druk van de grond verminderen. De leegloper heeft een vlot gezicht, een schouderring in het midden voor begeleiding, en torusvliegtuigen aan beide kanten om de spoorketting te steunen. Kleiner de afstand tussen de leegloper en de meest dichtbijgelegen rol, beter de begeleiding.
om de leegloper volledig te maken zijn rol spelen en zijn levensduur uitbreiden, zou het radiale eind van het wiel die het centrumgat onder ogen zien ≤W3mm moeten zijn, en de installatie zou correct moeten worden gericht.
(4) aandrijvingswielen. Het vermogen van de hydraulische graafwerktuigmotor wordt overgebracht aan het spoor door de reismotor en het aandrijvingswiel, zodat zou het aandrijvingswiel correct met het kettingsspoor van het spoor moeten inschakelen, is de transmissie stabiel, en wanneer het spoor wegens de slijtage van de speldkoker wordt verlengd, kan het nog goed inschakelen, het aandrijvingswiel. Gewoonlijk gevestigd bij het achtergedeelte van het graafwerktuig reizende apparaat, zodat de spanningssectie van het spoor korter is om zijn slijtage en machtsconsumptie te verminderen, kan het drijfwiel in twee types worden verdeeld: integraal type en gespleten type volgens de structuur van het wiellichaam. De tanden van het gespleten aandrijvingswiel zijn verdeeld in 5~9 ringstoestellen, zodat enkele tanden kunnen worden vervangen zonder het spoor te verwijderen wanneer zij worden gedragen, dat geschikt voor reparatie bij de bouwwerf is en de kosten van de manuren van het graafwerktuigonderhoud drukt. De bulldozer Nuttelozere Uitvoer naar Rusland
De motor drijft de hydraulische pomp om olie, en de passen van de drukolie door de controleklep en de centrale zwenkende verbinding te vervoeren om de hydraulische die motor en het reductiemiddel te drijven op de linker en juiste spoorkaders wordt geïnstalleerd te lopen of te sturen. De twee reismotoren kunnen onafhankelijk door middel van twee reishefbomen in de cabine worden in werking gesteld.
(5) spannend apparaat
Nadat het kruippakje lopende apparaat van het hydraulische graafwerktuig voor een periode wordt gebruikt, verhoogt de slijtage van de de speldschacht van het kettingsspoor de hoogte, resulterend in de verlenging van het volledige spoor, resulterend in het kader van het wrijvingkruippakje, spoorontsporing, lopend apparatenlawaai en andere mislukkingen, waarbij de het lopen prestaties van het graafwerktuig worden beïnvloed. Daarom moet elk spoor met een spannend apparaat worden uitgerust zodat het spoor vaak een bepaalde graad van spanning handhaaft. De bulldozer Nuttelozere Uitvoer naar Rusland
(6) remmen

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in